VIP-mattor Stockholm

Hyr vip mattor Stockholm av oss.För event som exempelvis jubileum och invigning är vip mattor Stockholm en självklar detalj för tillställningen. Hos oss i Stockholm hittar du vip mattor Stockholm av fin kvalitet som finns i 5 meters längder. Vi har även en engångsmatta som är 2 meter bred och upp till 40 meter lång för de större eventen. Till VIP-mattas kan du även komplettera med att hyra stolpar i mässing med tillhörande band i rött. Förstärk upplevelsen och sätt guldkant på ditt event med en VIP-matta från Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm!

VIP-mattor Stockholm för stora som små  event i Stockholm. Kontakta oss!

Herr Entrématta & Hygien AB må vara ett ungt företag, men vi besitter stor kunskap inom branschen. Vi sätter högt värde på en långvarig kundrelation och arbetar engagerat för att finna en plan som passar dig, samt leverera ett resultat som är i din belåtenhet. Vi arbetar med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds. Ta gärna kontakt med oss på Herr Entrématta & Hygien AB när du behöver en VIP-matta till ditt nästa event i Stockholm. Gemensamt med dig ser vi över dina önskemål och behov. Utifrån dem lägger vi fram en offert på den lösning som känns passande för just ditt event. Varmt välkommen!

Vill du veta mer om VIP-mattor?    Hyr Vip-Mattor i Stockholm av Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom