Våra mattor

Vi har ett brett produkt och tjänstesortiment som vi kan erbjuda er. Vi har bland annat hyrmattor, skrapmattor, korridormattor och avlastningsmattor med flera. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

Mattor

Våra standarmattorär effektiva smutsstoppar. De finns i flera färger och storlekar
Skapa en personlig matta som stärker er företags profilering. Använd företagets logotype, färg eller slogan på mattan. Möjligheterna är många och endast er fantasi sätter gränserna.

Hyr en röd matta när du har ett event eller ett jubileum. Du kan även lyxa till det och hyra VIP-stolpar i mässing med röda band av oss. Röda mattan finns som standard i 3 och 6 meters längder. Vi har även en engångsmatta som är 2 meter bred och upp till 40 meter lång för stora event.

Med en skrapmatta minskar du slitaget på dina golv eftersom grus, väta och snömodd stoppas redan i entrén. Skrapmatta med eget tryck som är lätt att hålla ren finns också i sortimentet.

Hårda golv ger trötta ryggar och onda knän samt skapar statisk belastning på olika delar av kroppen. Känns det igen?

Interiörmattor finns i ett rikt utbud av färger och storlekar. Mattorna kan i sitt enklaste utförande köpas på löpmeter och i ett exklusivare utförande förses med langetering eller bandkantning.

Vill du veta mer om våra mattor?


Swirl Top

VI LIGGER DÄR DU GÅR!

Med en entrématta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

Kontakta ossSwirl Bottom