Tvätt av entrémattor Stockholm

Boka tvätt av entrémattor i Stockholm av oss. Entrémattans funktionär först och främst att hålla dina golv torra och rena, samt skona golven från slitage. Men en snygg och fräsch entrématta säger också mycket om din verksamhet. Viktigt är därför att underhålla den med regelbunden tvätt för att den under lång sikt ska kunna hålla sin funktion och du kommer enkelt kunna hålla golven fina under lång sikt.

Detta ska vara en smidig process, därför hjälper vi till med allt inom service och tvätt av din entrématta.

Ring Herr Entrématta & Hygien AB när du behöver hjälp med tvätt av Entrémattor Stockholm!

Vår affärsidè är att leverera kundanpassade entré- och hygienlösningar åt den privata sektorn och den offentliga. I samarbete med moderbolag och systerbolag erbjuder vi helhetslösningar med tvätt av alla typer av Entrémattor. Vi arbetar med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Vi vill skapa mervärde för varje kund genom flexibilitet och tillgänglighet. För garanti av vår goda service kommer du att tillges en personlig kontaktperson som du alltid kan rådfråga.

Välkommen till oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm! Boka här!

Vill du veta mer om tvätt av entremattor?  Tvätt av entremattor i Stockholm
  Herr Entrématta AB

  Swirl Top

  VI LIGGER DÄR DU GÅR!

  Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

  Kontakta ossSwirl Bottom