Profilmattor Stockholm

Tillsammans med oss på Herr entrématta & Hygien AB kan ni stärka ert företags profilering genom att skapa en personlig profilmatta. Ni kan välja att använda er av företagets logotype, färger eller slogan vid tryck av er matta. Vid skapande av profilmattor Stockholm är möjligheterna många. Bara er fantasi sätter gränserna, ni bestämmer helt och hållet.

Skicka gärna ett mail till oss med en beskrivning av hur ni önskar att era profilmattor Stockholm ska se ut, så som färg, form, storlek och tryck. Vår designer gör utifrån era önskningar en skiss på ett förslag och återkopplar till er så snart som möjligt.

Profilmattor Stockholm för ert företag? Kontakta Herr Entrématta & Hygien AB!

Med profilmattor Stockholm profilerar ni inte bara ert företag, utan minskar även slitage av golven samt håller dem rena och fina längre. Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men har personal som besitter stor kompetens med 20 års erfarenhet. Vår affärsidébygger på att leverera kundanpassade entré- och hygienlösningar åt både den privata och offentliga sektorn.

Vill du veta mer om profilmattor?    Hyr profilmattor i Stockholm av Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom