Logomattor Stockholm

Med oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm kan ni skapa personliga logomattor Stockholm som kan stärka ert företags profilering. Ni kan använda er av företagets logotype, färg eller er slogan som tryck på mattan. När man skapar en logomatta finns det många möjligheter och det är bara er fantasi som sätter gränserna. Ni bestämmer helt och hållet.

Skicka gärna ett mail till oss där ni beskriver hur ni önskar att mattan ska se ut. Allt från färg och form till storlek och tryck. Utifrån era önskemål gör en vår designer en skiss på ett förslag och återkopplar till er så snart som möjligt.

Logomattor Stockholm för ert företag? Kontakta Herr Entrématta & Hygien AB!

Med logomattor profilerar ni inte bara ert företag, de även minskar golvslitaget samt håller era golv rena och snygga längre. Herr Entrématta & Hygien AB är ett företag som är ungt, men har personal som besitter stor kompetens med 20 års erfarenhet. Vår affärsidé bygger på att leverera skräddarsydda entré- och hygienlösningar åt både den privata och den offentliga sektorn. Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

En hållbar kundrelation värdesätter vi högt och arbetar med ett brinnande engagemang för att leverera ett slutresultat som ni känner er tillfreds med.

För vidare information om logomattor – Varmt välkomna att ringa oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm, så hjälper vi er att forma den perfekta mattan för er verksamhet!

Vill du veta mer om logomattor?    Logomattor i Stockholm hos Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med logomattor är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom