Hyrmatta Stockholm

Hyrmatta Stockholm? Med en hyrmatta är det lätt att få en lokal att kännas mer inbjudande och är ett enkelt vis att färgsätta t.ex. en butik eller ett kontor. När du hyr en matta med oss har du möjligheten att få en helhetslösning som passar dina behov.

Utöver trevligare lokaler så kan du med hjälp av en bra hyrmatta minska golvslitage. Du kommer enklare kunna hålla golven rena och fina under en längre tid.

Det tycker vi på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm är en självklarhet, därför ska det också vara enkelt att hyra en matta som ni också känner er nöjda med. Hos oss finner du hyrmattor som passar dina behov, oavsett hur de ser ut.

Hyrmatta Stockholm för en trevligare & renare lokaler i Stockholm ? Ring oss!

En hyrmatta av god kvalitet håller golven rena, torra och snygga. Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men vi har stor kunskap och många års erfarenhet i ryggsäcken.

Vår tanke är att leverera skräddarsydda entré- och hygienlösningar åt den privata och offentliga sektorn. I samarbete med moderbolag och systerbolag kan vi erbjuda en helhetslösning med tvätt av alla typer av hyrmattor. Vi arbetar med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Vi vill skapa mervärde för dig som kund genom flexibilitet och tillgänglighet. För att garantera god service kommer du att tillges en personlig kontaktperson hos oss som du alltid kan kontakta och rådfråga.

Varmt välkommen till Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm när du är i behov av en hyrmatta.

Vill du veta mer om hyrmatta i Stockholm?    Hyrmatta i Stockholm hos Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom