Hyra VIP-mattor Stockholm

Hyra vip-mattor i Stockholm? För event som jubileum, invigningar och premiärer är en VIP-matta en självklar detalj. Vi hyr ut VIP-mattor i Stockholm av fin kvalitet som finns i längden 5 meter. Hos oss finner du även en engångs matta som är 2 meter bred och upp till 40 meter lång för större event. När du hyr din VIP-matta hos oss kan du även komplettera med att hyra stolpar i mässing med tillhörande band.Med en VIP-matta sätter du lätt guldkant på ditt event och förstärker hela upplevelsen.

Att hyra VIP-matta till ditt event i Stockholm har aldrig varit enklare

Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men har stor kunskap inom branschen. Vi värdesätter en långvarig kundrelation och arbetar med ett brinnande engagemang för att leverera ett resultat i din belåtenhet.

Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Varmt välkommen att ta kontakta med oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm när du vill hyra en VIP-matta inför ditt nästa event. Tillsammans ser vi över dina behov. Utifrån dem lägger vi sedan fram en kostnadsplan.

Vill du hyra VIP-mattor?    Hyra VIP-mattor i Stockholm av Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom