Hyra röd matta

Intresserad av att hyra röd matta i Stockholm? För event som jubileum, invigningar och premiärer är en röd matta en självklar detalj. Vi hyr ut röda mattor i Stockholm av fin kvalitet som finns i längden 5 meter. Hos oss finner du även en engångsmatta som är 2 meter bred och upp till 40 meter lång för större event. När du hyr din röda matta hos oss kan du även komplettera med att hyra stolpar i mässing med tillhörande band. Med en röd matta sätter du lätt guldkant på ditt event och förstärker hela upplevelsen.

Hyra röd matta

Att hyra röd matta till ditt event i Stockholm har aldrig varit enklare

Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men har stor kunskap inom branschen. Vi värdesätter en långvarig kundrelation och arbetar med ett brinnande engagemang för att leverera ett resultat i din belåtenhet.

Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80% återanvänds.

Varmt välkommen att ta kontakta med oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm när du vill hyra röd matta inför ditt nästa event. Tillsammans ser vi över dina behov. Utifrån dem lägger vi sedan fram en kostnadsplan.

Har du frågor slå oss gärna en signal, kontakta oss här!

Hyra röd matta – vidare information

Hos oss kan ditt företag hyra röd matta som passar bra i entrén eller foajén och ger en extra lyxig glans till festen eller eventet. En röd matta är en garanterad stämningshöjare och är alltid välkommet om man vill ha glada och festsugna gäster. Gör sig inte minst bra tillsammans med köpålar eller röda rep, klassiska tillbehör till röda mattan.

Oavsett om ni hyr en matta som entrématta eller för en invigning eller något annat event så gör den stor praktisk nytta genom att hålla smutsen ute och golven rena.

Röd matta passar bra där många rör sig

En röd matta är utmärkt att ha på de platser där gångtrafiken är som mest intensiv på ett event. Dessutom kan en röd matta hjälpa till att hålla ljudnivån nere och hjälpa folk till rätt plats. När du hyr en röd matta hos oss så fungerar den utmärkt för såväl inomhus- som utomhusbruk. Välkommen att hyra en röd matta hos oss – skapa lite galakänsla i vardagen!

Kontakta oss:

  Hyra röd matta

  Hyr röd matta av Herr entrématta AB

  Swirl Top

  VI LIGGER DÄR DU GÅR!

  Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

  Kontakta ossSwirl Bottom