Hyra röd matta Stockholm

hyra röd matta stockholm

Hyra röd matta Stockholm? För event som jubileum, invigningar och premiärer är en röd matta en självklar detalj. Vi hyr ut röda mattor i Stockholm av fin kvalitet som finns i längden 5 meter. Hos oss finner du även en engångs matta som är 2 meter bred och upp till 40 meter lång för större event när du vill hyra röd matta Stockholm. När du hyr din VIP-matta hos oss kan du även komplettera med att hyra stolpar i mässing med tillhörande band. Med en röd matta sätter du lätt guldkant på ditt event och förstärker hela upplevelsen.

Att hyra röd matta Stockholm till ditt event har aldrig varit enklare

Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men har stor kunskap inom branschen och med hyra röd matta Stockholm. Vi värdesätter en långvarig kundrelation och arbetar med ett brinnande engagemang för att leverera ett resultat i din belåtenhet.

Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Varmt välkommen att ta kontakta med oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm när du vill hyra röd matta Stockholm inför ditt nästa event. Tillsammans ser vi över dina behov. Utifrån dem lägger vi sedan fram en kostnadsplan.
Har du frågor slå oss gärna en signal, kontakta oss här när du vill hyra röd matta Stockholm!
Du kan läsa mer om oss på herrentre.se. Information om hur du kontaktar oss finns här.