Hyra matta Stockholm

Hyra matta Stockholm

När du är i behov av att  hyra matta Stockholm är det ett mycket bra sätt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Genom att hyra en matta  från oss har ni möjligheten att få en helhetslösning som är skräddarsydd efter era önskningar och behov. Utöver en innemiljö som blir mer trivsam och en entré som känns mer inbjudande så kan du genom att  hyra matta Stockholm minska golvslitaget i din lokal. På så vis kommer ni på ett smidigt vis kunna hålla golven rena och snygga under en längre tid.

Hyra matta Stockholm för en trevligare innemiljö & en välkomnande entré i Stockholm ? Kontakta oss!

Om du väljer att hyra en matta av oss så får du en matta av god kvalitet som håller er entré ren, torr och fin. Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men vi har stor kompetens. Vår affärsidébygger på att leverera kundanpassade entré- och hygienlösningar åt såväl den privata som den offentliga sektorn. Vi arbetar med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds. 

En långvarig kundrelation betyder mycket för oss och vi arbetar dedikerat för att leverera ett slutresultat som ni känner er nöjda med. Vid intresse av en entremattor i Stockholm som passar just er lokal är ni varmt välkomna att kontakta oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm så hjälper vi er! Vi är företaget i Stockholm där du kan hyra en matta av högsta kvalitet!

Planerar du att hyra en matta till din entre i Stockholm så kan vi garantera hög kvalitet. Våra mattor tål alla de högt ställda krav som ställs i en entré. De suger åt sig vätska och smuts och är anpassade för entréer med hög trafik. Vi tvättar våra hyrmattor med  miljövänliga och moderna metoder.

 

Hyra matta Stockholm – fördelar

Våra mattor absorberar smuts och vatten redan i entrén. Detta gör att städkostnaderna sänks och halkrisken minskar. Vi kvalitetskontrollerar dessutom de mattor som vi hyr ut till kunder i Stockholm. Är de för slitna för att användas så byter vi ut dem. 

Vi kan även erbjuda expertrådgivning till kunder som är intresserade av att hyra en matta. Med hjälp av oss kan du hitta mattor som passar bäst för just ditt företags behov av säkerhet, trivsel och estetik. Vi är experter på att inreda med mattor som förbättrar arbetsmiljön på alla arbetsplatser. Välkommen att hyra matta hos oss – vi kan göra din entré riktigt inbjudande!