Logomattor Stockholm

Med hjälp av en snygg och praktiskt logomatta kan du stärka ditt företags profilering och varumärke på den konkurrensutsatta marknaden i Stockholm. På en logomatta finns alla möjligheter att nå ut med budskapet – oavsett om det handlar om företags logotyp, slogan eller profilfärgerna. Om du anlitar oss för att hyra en logomatta i Stockholm så är det bara fantasin som sätter gränser.

Utöver en innemiljö som blir mer trivsam och en entré som känns mer inbjudande så kan en bra entrematta hjälpa till att minska golvslitage. På så vis kommer ni på ett smidigt vis kunna hålla golven rena och snygga under en längre tid.

Ett utmärkt sätt att synas

En logomatta ger ett professionellt och modernt intryck och bidrar dessutom till en mer inbjudande och profilerande entré och miljö på företaget. En logomatta är så mycket mer än en matta – den är ett utmärkt sätt att synas och nå ut.

Sätt ditt företags prägel redan i entrén och skapa ett tydligt och inbjudande bemötande för alla fina gäster. En logomatta är ett utmärkt sätt att påverka kundens uppfattning om ditt företag på ett positivt sätt. Vid sidan av profileringen så fungerar mattan även som en städförebyggare i och med att den samlar upp smuts och vatten och minskar slitaget på golvet.

Logomattor Stockholm – några fördelar

Stärk företagets varumärke
Kommunicera ett budskap till kunderna
Mycket bra upplösning och kvalitet på färgerna
Återvinningsbart material
Snabba leveranser.

Profilera företaget med en snygg logomatta

Med hjälp av en logomatta kan du på ett enkelt sätt skräddarsy utseendet och profilera dig redan i entrén. Vi kan hjälpa dig med tips och råd och lovar att inte nöja oss förrän du är nöjd till hundra procent med din logomatta.

Vi kan trycka upp din logomatta i ett flertal snygga och kommunikativa utföranden. Vi kan trycka upp mycket fina detaljer på logomattor, inte långt ifrån fotokvalitet. Låt fantasin flöda och låt oss att hjälpa oss att förverkliga era idéer.

Kundens nöjdhet alltid i fokus för oss

Om du anlitar oss så kan du räkna med att vi gör ett proffsigt jobb – kundnöjdheten är alltid det viktigaste för oss. Vi inleder mer att inventera ert behov och presenterar sedan ett förslag med en logomatta som passar just era behov och miljö. Vid sidan om logomattor så har vi även ett brett utbud av entrémattor för företag och bostadsrättsföreningar.

Välkommen att höra av er till oss på Herr Entrématta & Hygien AB – experten på logomattor i Stockholm.

Vill du veta mer om logomattor i Stockholm?

Hyr entremattor i Stockholm ev Herr entrématta AB

Swirl Top

VI LIGGER DÄR DU GÅR!

Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

Kontakta ossSwirl Bottom