Avlastningsmattor Stockholm

Hårda golv kan resultera i trötta ryggar och onda knän, samt skapa statisk belastning på diverse kroppsdelar. Ni kanske redan har anskaffat skyddsskor med stötdämpande iläggssulor. Men för att förbättra er arbetsmiljö ytterligare så rekommenderar vi att investera i avlastningsmattor Stockholm till era lokaler. Med en vanlig mattkniv är de väldigt lätta att anpassa efter era golv.
Önskar ni hjälp med arbetet i att lägga in era avlastningsmattor på arbetsplatsen i Stockholm så hjälper vi givetvis till! Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Avlastningsmattor Stockholm för alla golv och lokaler? Kontakta Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm

Arbeten där man står och går länge på hårda golv kan resultera i fysisk trötthet, smärta och minskat fokus. Att investera i avlastningsmattor till era arbetslokaler är ett klokt val som minskar påfrestning av rygg, ben och fötter.

Avlastningsmattor är inte bara en bra ergonomisk lösning, de minskar dessutom golvslitage och håller era golv rena och snygga. Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag, men våra anställda har stor kunskap. Vår tanke är att leverera skräddarsydda entré- och hygienlösningar åt den privata och offentliga sektorn.

Vi värdesätter en hållbar kundrelation, därför arbetar vi med ett stort engagemang för att alltid ge ett slutresultat som ni ska känna er nöjda med.

För ytterligare information om våra avlastningsmattor – Ring Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm! Varmt välkomna till oss, vi hjälper till att finna den perfekta lösningen för er verksamhet.

Vill du veta mer om avlastningsmattor?    Avlastningsmattor i Stockholm hos Herr entrematta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom