Arbetsplatsmatta Stockholm

För hårda golv resulterar ofta i ömmande knän och trötta ryggar. För att göra er arbetsmiljö bättre för alla rekommenderar vi att ni investerar i en arbetsplatsmatta till era lokaler. Oavsett om ni söker en arbetsplatsmatta som är ljuddämpande, antibakteriell, ergonomisk eller har extra halkskydd så finner ni mattor i en rad olika utföranden hos oss på Herr Entrématta & Hygien AB. Ni kan lätt anpassa mattorna efter era golv med hjälp av en vanlig mattkniv. Önskar ni hjälp med arbetet så hjälper vi givetvis till. Vi arbetar dessutom med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas och upp till 80 % återanvänds.

Arbetsplatsmatta Stockholm för alla golv och arbetsplatser i Stockholm

Arbetsplatsmattor är mer än en bra ergonomisk lösning, de minskar dessutom golvslitage och håller golven fräscha under en längre tid. Herr Entrématta & Hygien AB är ett ungt företag men våra anställda har stor kompetens och lång branscherfarenhet. Vår affärsidé är att leverera kundanpassade entré- och hygienlösningar åt såväl den privata som den offentliga sektorn.

Vi värdesätter en långvarig kundrelation, därför utför vi varje uppdrag med ett brinnande engagemang för att ni ska känna er tillfreds med slutresultatet.

För mer information om våra arbetsplatsmattor är ni varmt välkomna att ringa oss på Herr Entrématta & Hygien AB i Stockholm så hjälper vi er att finna en perfekt lösning för era lokaler utefter era specifika behov.

Kontakta oss:    Hyr Arbetsplatsmatta i Stockholm Herr Entrématta AB

    Swirl Top

    VI LIGGER DÄR DU GÅR!

    Med en entrematta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor. Ni kan även designa er egen logomatta som välkomnar era kunder i entrén och profilerar er som företag.

    Kontakta ossSwirl Bottom